Privacyverklaring
Privacyverklaring Privacyverklaring

Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Future Kozijnen kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruikt maakt van de diensten van Future Kozijnen, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Future Kozijnen verstrekt. Future Kozijnen kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

Waarom Future Kozijnen gegevens nodig heeft

Future Kozijnen verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Future Kozijnen ue persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit jurifische dienstverlening.

Hoe lang Future Kozijnen gegevens bewaart

Future Kozijnen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realisieren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Future Kozijnen verstrket uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Future Kozijnen worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Future Kozijnen gebruikt deze informatie on de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Future Kozijnen maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoer effectief de Adwords-advertenties van Future Kozijnen bij Google zoekresultaatpagina's zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Future Kozijnen te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Future Kozijnen heeft hier geen invloed op.

Future Kozijnen heeft Google geen toestemming gegeven om via Future Kozijnen verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@futurekozijnen.nl. Future Kozijnen zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiliging

Future Kozijnen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@futurekozijnen.nl.

 
Ons bezoekersadres:

Future Kozijnen
De Striptekenaar 18 (showroom)
1336 CM Almere

info@futurekozijnen.nl
www.futurekozijnen.nl
Tel.nr.: 036 8416347
Mobiel: 0630633725 

Ons postadres:

Aafje Andersstraat 4
1336 DZ Almere

Facebook
Instagram
Whatsapp   
Privacyverklaring
Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Contactmogelijkheid →

 
Made in Germany
Subsidie energiebesparing eigen huis