Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen Voor uw perfecte woonomgeving

Kunststof kozijnen

// KOCHS Visign – NIEUW

Met Visign is vanaf nu een kozijn design mogelijk als nooit eerder gepresenteerd Perfect tot in het kleinste detail. Kozijnen, ramen en deuren zonder optische onderbreking in de hoeklas. Alsof het uit een doorlopend profiel is geproduceerd. Karakteriseer met de KOCHS Visign onzichtbare verstek hoek de uitstraling van uw ontwerp.

GESCHIKT VOOR GEKLEURDE KOZIJN, RAAM EN DEUR ELEMENTEN MET GLADDE EN HOUTNERF STRUCTUUR RENOLITE FOLIE

Vanaf heden leveren wij alle KOCHS kozijn, raam en deur elementen welke zijn afgewerkt met renolite folie in gladde of houtnerf structuur met de nieuwe Visign design onzichtbare lashoek.

MEER DESIGN ZONDER MEERKOSTEN

KOCHS Visign is een exclusieve innovatie voor kozijnen, ramen en deuren. Zonder dat u hiervoor extra betaald. Elk KOCHS kunststof kozijn element wordt standaard zonder meerprijs uitgevoerd met deze Visign-look onzichtbare verstek las.

INNOVATIEVE FABRICAGE TECHNOLOGIE MET HOGE PRECISIE

De speciale optiek van Visign is alleen mogelijk door innovatieve fabricage technologie. Over deze technische achtergrond; wanneer twee profielen onder een hoek van 45° met elkaar worden verbonden, wordt dit lassen genoemd. Het kunststof profiel wordt verwarmd en de zogenaamde verstekverbinding (hoek verbinding) wordt permanent met elkaar verbonden. In het verleden is bij deze voeg een overtollige kunststof kraal ontstaan. Deze kraal werd weg gefreesd waardoor een zichtbare V-groef ontstond. 

VANAF NU IS DIT ANDERS:
dankzij onze uiterst precieze, innovatieve productietechnologie kunnen we hoekverbindingen van kozijn, raam- en deurvleugel uiterst precies lassen. Een groef is met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Bovendien heeft de nieuwe Visign versteklas een uitstekende sterkte en stabiliteit en een hoge vastheid.


NIEUW: KOCHS VISIGN – UW VOORDELEN

 • Nagenoeg onzichtbare hoeklas.
 • Uniek, elegant ontwerp.
 • Geen extra kosten.
 • Innovatie met de hoogste precisie
 • Onze nieuwe standaard voor gekleurde kozijn elementen.

GOED VOOR UW HUIS, GOED VOOR HET MILIEU.

KOCHS Visign ziet niet alleen top uit, maar is ook voor het milieu top. Dankzij de innovatieve verbindingstechnologie is er minder PVC afval per element. Al het materiaal wordt optimaal gebruikt.

Visign-brochure:

Download hier

Woonvoorbeeld KOCHS Visign Woonvoorbeeld KOCHS Visign

// KOCHS K-vision – speciaal voor nederland – persoonlijk voor u

In geen ander land dan in Nederland worden zulke hoge eisen gesteld aan functionaliteit, esthetica en kleur van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Ze drukken een stempel op de architectuur en dragen bij aan de individualiteit van uw woning. Het K-vision profielsysteem is speciaal ontwikkeld voor deze Nederlandse markt. Met het kozijnen en deuren systeem KOCHS K-vision staan alle vormgevingsmogelijkheden voor u open. Ongeacht of het naar binnen- of buiten draaiend, verdieping hoge of gevel brede, of afwijkend vormgegeven elementen betreft. Voor ieder ontwerp hebben we met het K-vision profielsysteem een passende oplossing.

Kenmerk van uw persoonlijkheid en ons milieu.
Schilderen is niet meer nodig. Het Kochs K-vision profielsysteem is vrijwel onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Daarnaast zijn de profielen ontwikkeld met een 100% loodvrije stabilisator en 100 % recyclebaar. Het kunststof materiaal waaruit K-vision kunststof kozijnen bestaan, is tot wel tien keer herbruikbaar voor nieuwe kozijnen. In ieder K-vision profielsysteem wordt standaard gerecycled materiaal toegepast. Hiermee spaart u het milieu en dragen we bij om een verantwoord leefklimaat te scheppen.

 

KOCHS K-vision

KOCHS K-VISION

 • Compleet profielsysteem voor kunststof kozijnen en deuren, binnen- of buiten draaiend.
 • Buiten draaiende elementen zijn standaard verdiept liggend uitgevoerd. Hiermee onderscheid K-vision zich met traditionele opdek deuren.
 • Inbouwdiepte 120 mm.
 • Leverbaar met aanslag voor montage op stelkozijn of zonder aanslag.
 • Luchtdichtheid 450 tot 600 Pa.

DESIGN EN KLEUR

 • Kleurprogramma in talloze UV bestendige renolite structuurfolies.
 • Vormgeving van de profiel en hoeklas zijn hout imiterend.
 • "Blinde" ontwatering – Zonder storende kapjes aan de voorkant.

ISOLATIE

 • Bijzonder goede isolatie. Standaard Uw (window) = 0,86 W(m2K) uitgaande van HR++ beglazing Ug (glas) = 1,3 - 1,4 W(m2K)
 • Glassponning tot 48 mm waarmee super isolerende eCO Triple beglazing mogelijk is.

DUURZAAMHEID

 • K-vision kozijnen zijn 100 % recyclebaar en loodvrij. Daarmee voldoet het aan de Europese richtlijnen voor gebruik van loodvrije stabilisatoren in kunststof. Hiermee besparen we ons leefmilieu zonder enige besparing in levensduur van uw kozijn.
 • Productieafval welke vrijkomt bij het produceren van K-vision kozijnen wordt verwerkt tot grondstof voor nieuwe kunststof kozijnen. Kozijnen uit het K-vision profielsysteem kunnen tot wel tien keer herbruikbaar voor nieuwe kozijnen.
 • KOCHS is aangesloten bij Rewindo voor terugname en recycling van oude profielen.

CERTIFICERING

 • KOMO en SKG-IKOB gecertificeerd.
 • Voorzien van CE-label.
 • Voorzien van Greenline-label.
Woonvoorbeeld KOCHS K-vision Woonvoorbeeld KOCHS K-vision

// KOCHS K-vision Trend – traditionele optiek, toekomstgerichte techniek.

KOCHS K-vision Trend kunststof kozijnen worden door de „kenners“ niet onderscheiden van houten kozijnen. Ze geven dezelfde warmte en uitstraling. De ontwikkeling van dit profiel met dieptewerking heeft een revolutie in de kunststof kozijnenindustrie teweeg gebracht.

Met het KOCHS K-vision profielsysteem kiest u uw persoonlijke kleurafwerking die u mooi vindt. Ook de binnenzijde kunt u in een kleur aanpassen bij uw interieur. Zo schept u ook binnen een warme uitstraling in combinatie met de optimale isolerende eigenschappen een optimaal comfort.

Woonvoorbeeld KOCHS K-vision Trend Woonvoorbeeld KOCHS K-vision Trend

// KOCHS K-vision Cube – terug naar de klassieke bouwstijl

De robuuste uitstraling van het KOCHS K-vision Cube profielsysteem. Kenmerkend is de grovere uitstraling door zijn hoekige vorm en rechte dagkant. Met name in nieuwbouw projecten waarbij een hoekige vierkante, of te wel klassieke uitstraling vereist is, voldoet Cube aan deze esthetische wensen. Vanwege de detaillering leent het profiel zich prima voor montage achter het metselwerk waardoor u nauwelijks of zelfs geen kozijnprofiel meer in aanzicht heeft. Maar ook geschikt voor die bouwstijl welke een grover kozijnkader wenst. Het KOCHS K-vision Cube kozijn kan dan normaal op het stelkozijn gemonteerd worden.

VOORDELEN

 • Rechte dagkanten van profiel.
 • Standaard voorzien van HVL ReproLine 90° hoeklas.
Woonvoorbeeld KOCHS K-vision Cube Woonvoorbeeld KOCHS K-vision Cube

// KOCHS K-vision City – het “historische” kunststof kozijn.

De historie komt niet meer terug. Wel het historische verticale schuifraam, wat zo typerend was voor de oude gevels in binnensteden. Maar ook voor onze typische Nederlandse landhuizen en boerderijwoningen. De uitstraling van het historische schuifraam in combinatie met modern uitgevoerd draaikiep beslag. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van een speciale tussen dorpel waarmee de vleugel van het bovenlicht verspringt.

Woonvoorbeeld KOCHS K-vision City Woonvoorbeeld KOCHS K-vision City

// KOCHS HVL ReproLine – zeer moderne kunststof – kozijnen met echte houtuitstraling.

Een baanbrekende innovatie is het KOCHS HVL ReproLine rechte hoekverbinding bij de kunststof kozijnen. Gebaseerd op het K-vision Trend profielsysteem worden de kozijnen uitgevoerd met een rechte gecontramalde hoekverbinding.

KOCHS is het met de HVL ReproLine hoekverbinding als een van de eerste gelukt de uitstraling van het houten kozijn te kopiëren naar het kunststof kozijn. Met deze rechte hoekverbinding in combinatie met houtnerf structuur renolite folie is het kunststof kozijn nauwelijks nog van het houten kozijn te onderscheiden.

De HVL ReproLine rechte verbinding is uitvoerbaar in de profielsystemen KOCHS K-vision Trend, Cube, City en Primus. Bij zowel binnen als buiten draaiende elementen. En uiteraard ook mogelijk bij de PremiDoor hefschuifpuien.

 • Zowel vormgeving van de profielen als de lijnen in de hoeken zijn hout imiterend.
 • Geen 45° lasnaad meer aan buitenzijde.
 • Leverbaar in de profielsystemen voor ramen en deuren KOCHS K-vision Trend, Cube, City en Primus.
 • Leverbaar in PremiDoor hefschuifprofiel systeem.
 • Leverbaar bij zowel binnen als buiten draaiende elementen.
Woonvoorbeeld KOCHS HVL ReproLine Woonvoorbeeld KOCHS HVL ReproLine

// KOCHS eCO88+ – zo mooi kan energiebesparing zijn

U wilt een architectonisch elegant en tegelijkertijd een zeer energiezuinige invulling voor uw nieuwe kozijn. Dan is KOCHS eCO88+ precies wat u zoekt: het triple warmte-isolerend glas en het 7 profiel-kamersysteem garanderen superieure geluids- en warmte-isolatie. De bouwdiepte van 88mm biedt een exclusieve vormgeving met hoge functionaliteit – duurzaam en robuust. Slanke profielen zorgen voor meer lichtinval en optimale stabiliteit. De verbeterde warmte-isolatie reduceert het energieverbruik en daarmee ook de CO2-uitstoot.

KOCHS eCO<sub>88+</sub>

ENERGIEZUINIG EN WARMTE-ISOLEREND

 • Uw-waarde tot 0,75 (geschikt voor EnEv 2014 en volgende)
 • Triple-warmte-isolerend glas met edelgasvulling en warmte-isolerende, thermisch verbeterde afstandhouder
 • Zeer isolerend thermisch-middeldichting profielsysteem met 7 profielkamers
 • Benutten van zonne-energie door grote glasoppervlakken

VEILIGHEID EN LEEFKLIMAAT

 • Inbraakwerend beslag en veiligheidsglas tot weerstandsklasse RC2 (WK2)
 • Diverse ventilatiemogelijkheden voor een behaaglijk leefklimaat

GELUIDSISOLATIE EN BEDIENINGSCOMFORT

 • Innovatieve dichtingtechnologie met drie dichtingrubbers voor optimale wind- en waterdichtheid
 • Mogelijkheid tot het inzetten van geluidsisolerend glas dat aan alle eisen voldoet (tot 48 dB)
 • Weersbestendige oppervlakken, duurzaam en eenvoudig te reinigen

ONTWERP EN DUURZAAMHEID

 • Slanke, elegante profielen voor grote glasoppervlakken
 • Kleurprogramma in talloze UV-bestendige RENOLIT structuurfolies
 • Hoogwaardige designvariaties
 • Er is geen gebruik gemaakt van lood voor het stabiliseren van het kunststof, maar van milieuvriendelijke calcium-zink-stabilisatoren
Woonvoorbeeld KOCHS eCO<sub>88+</sub> Woonvoorbeeld KOCHS eCO<sub>88+</sub>

// KOCHS eCO88+ AluPro – hoge energie-opbrengst, fraaie uitstraling

KOCHS eCO88+ AluPro combineert de voordelen van aluminium en kunststof in een kozijnsysteem. Dat betekent: aan de buitenkant hebt u dankzij de weersbestendige aluminium-overzetschaal een praktisch onbeperkte keuze qua kleur. En het kunststof profiel zorgt voor superieure warmte- en geluidsisolatie alsook voor optimaal bediencomfort. Innovatief en representatief bouwen. Met KOCHS eCO88+ AluPro wordt uw droom in ieder opzicht werkelijkheid. Zo krijgt u een architectonisch aangenaam en warmte isolerend hoogwaardig kozijnsysteem. Slanke profielen zorgen voor meer lichtinval en optimale stabiliteit.

KOCHS eCO<sub>88+</sub> AluPro

ENERGIEZUINIG EN WARMTE-ISOLEREND

 • Uw-waarde tot 0,75 (geschikt voor EnEv 2014 en volgende)
 • Triple-warmte-isolerend glas met edelgasvulling en warmte-isolerende, thermisch verbeterde afstandhouder
 • Zeer isolerend thermisch middeldichting profielsysteem met 7 profielkamers
 • Gebruik van zonne-energie door grote glasoppervlakken

VEILIGHEID EN LEEFKLIMAAT

 • Inbraakwerend beslag en veiligheidsglas tot weerstandsklasse RC2 (WK2)
 • Diverse ventilatiemogelijkheden voor een behaaglijk leefklimaat

GELUIDSISOLATIE EN BEDIENINGSCOMFORT

 • Innovatieve dichtingtechnologie met drie dichtingrubbers voor optimale wind- en waterdichtheid
 • Mogelijkheid tot het inzetten van geluidsisolerend glas dat aan alle eisen voldoet (tot 48 dB)
 • Weersbestendige oppervlakken, duurzaam en eenvoudig te reinigen

ONTWERP EN DUURZAAMHEID

 • Slanke, elegante profielen voor grote glasoppervlakken
 • Buitenzijde aluminium optiek, binnenzijde neutraal wit kunststof
 • Hoogwaardige designvariaties door aluminium overzetschalen in praktisch elke kleur
 • Er is geen gebruik gemaakt van lood voor het stabiliseren van het kunststof, maar van milieuvriendelijke calcium-zink-stabilisatoren
Woonvoorbeeld KOCHS eCO<sub>88+</sub> AluPro Woonvoorbeeld KOCHS eCO<sub>88+</sub> AluPro

 
activPilot Comfort PADK

Het raambeslag voor een gezond woonklimaat.

Download

Kozijnen-raambeslag

Oneindige kleurenrijkdom
Onze kunststof ramen passen zich qua kleur geheel aan uw wensen aan – van sober uni wit tot en met barok rood in houtfineerlook.
Overzicht assortiment effen kleuren

Even mooi als hout, maar duurzamer en onderhoudsvriendelijker
U geeft de voorkeur aan hout, maar wilt uw kozijnen even eenvoudig kunnen onderhouden als kunststof kozijnen? Dat is geen probleem! Maak kennis met onze kunststof kozijnen in een briljante houtlook
Overzicht kleurenassortiment houtstructuren


Laat u ook informeren over:

 

Kunststof kozijnen
Ons bezoekersadres:

Future Kozijnen
De Striptekenaar 18 (showroom)
1336 CM Almere

info@futurekozijnen.nl
www.futurekozijnen.nl
Tel.nr.: 036 8416347
Mobiel: 0630633725 

Ons postadres:

Aafje Andersstraat 4
1336 DZ Almere

Facebook
Instagram
Whatsapp   
 
Made in Germany
Subsidie energiebesparing eigen huis